Pizza Calzone

de MotanLaOale in Pizza, 4 Feb 2014 | 16040 vizualizari

 

Eu am evitat aceasta pizza zicand ca umplutura ramane cruda. Am facut-o si a iesit foarte buna!

 

INGREDIENTE

  • aluat pizza
  • 70g bacon
  • 70g bacon crud uscat
  • 4 felii cascaval
  • 50g salam de casa picant
  • 1 rosie
  • 1.2 ceapa rosie
  • 50g masline verzi
  • 100g cascaval Delaco
  • 30ml pulpa rosii
  • oregano
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza Calzone:

Aluatul se prepara ca in reteta mea "Aluat clasic de pizza".

Se ia o bucata de aluat si se intinde pe masa infainata cat mai subtire si cat de cat rotund.

Se unge cu pulpa de rosii si se presara oregano si piper pe toata suprafata lasand o margine de 2 cm de jur imprejur.

Se rade putin cascaval peste pulpa de rosii.

Pe jumatate din suprafata unsa se pune ceapa tocata, felii de bacon si cascaval, carnatul bucati, ardeiul taiat marunt, felii de rosii, felii de bacon crud uscat, cascavalul ras mare si maslinele. Ordinea este aleatorie.

Se suprapune aluatul neumplut peste jumatatea cu ingrediente si se lipesc bine marginile si chiar se ruleaza bine ca sa nu iasa ingredientele.

Se pune intr-o tava unsa cu ulei, se unge cu apa si se introduce in cuptor pentru 25-30 minute.

Dupa 20 de minute se scoate si se unge cu pulpa de rosii deasupra.

Cand este rumenita frumos este gata.

Se lasa cateva minute sa se odihneasca si se serveste.

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Se poate lasa si numai unsa cu apa dar atunci operatia trebuie repetata de doua ori in tinpul coacerii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza Calzone" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu aluat pufos