Pizza Crunchy Crust

de Patty in Pizza, 24 Mai 2016 | 2791 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat:
    • 500 g faina alba
    • 250 ml apa calduta
    • 1 plic de drojdie uscata
    • 3 linguri ulei de masline
    • 1 lingura de seminte de floarea soarelui
    • sare
    Pentru topping:
    • 200 g somon afumat
    • 100 g branza ricotta
    • 100 g cascaval afumat
    • 1/2 ceapa rosie
    • 1 lingura de Capere
    • fulgi de porumb
    • 3 rosii cherry
    • 2 linguri miere
    • ketchup iute/dulce
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza Crunchy Crust:

1.Intr-un castron mare se amesteca faina, apa,semintele de floarea soarelui,uleiul , sarea si drojdia uscata.Framantam putin pana obtinem o coca elastica .Acoperim si lasam la cald sa dospeasca o ora. 

2.Dupa ce am lasat coca la crescut,vom intinde aluatul intr-o tava unsa cu ulei. 

3.Pe margine vom pune crema de branza,vom rasuci,iar apoi vom unge cu miere si vom presara fulgi de porumb. 

4.Pe restul suprafetei vom presara toppingul format din:ketchup,somon afumat,ceapa rosie,capere,cascaval afumat,rosii cherry.

 5.Se coace in cuptorul incins la temperatura mare timp de 10-12 minute. 

6.Se serveste calda,stropita cu ketchup iute sau dulce dupa preferinta.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza Crunchy Crust" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

MotanLaOale 1

24.05.2016, 23:29

AndrutzaP 1

25.05.2016, 09:34

Arata foartee bine! Sigur este delicioasaaa

Anett 1

25.05.2016, 10:22

hmmm super pizza!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza de casa, un deliciu proaspat si gustos, pregatit cu dragoste in propria bucatarie