Pizza cu afumatura

de Constelatialeu in Pizza, 16 Dec 2013 | 5244 vizualizari

 

Din categoria ''noi n-am mai mancat o pizza de cand hau''....deci presteaza Clementino ca prea tragi mata de coada ( MOtane ,am zis mata,adica ea).......asa ca, hocus pocus uite pizza, nu e pizza

 

INGREDIENTE

  • 400 g faina
  • 40 g drojdie proaspata
  • 400 g afumatura -rulada afumata din pulpa de pors si piept de porc afumat cu usturoi
  • sos de pizza Univer
  • 50 g masline
  • sare
  • 150 ml lapte 1 lingurita zahar
  • 100 g cascaval
  • 3 oua
  • 50 ml ulei
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu afumatura:

Intr-un castron punem faina,in mijloc faramam drojdia,adaugam o lingurita zahar si putin lapte caldut,amestecam un pic si lasam sa creasca cca 10 min.Cand a crescut maiaua adaugam restul de lapte,un pic de sare si incepem sa framantam,adaugand si 50 ml ulei.Framantam cca 15 min si apoi lasam sa creasca 1 ora.

Taiem afumatura in bucatele mai mici,la fel si maslinele.Batem bine ouale,adaugam sare si piper,apoi afumatura,maslinele si sosul de pizza,omogenizam.

Dupa ce a crescut aluatul il intindem in tava,punem umplutura si intindem sa acopere toata suprafarta,radem cascaval si dam tava la cuptor.Se serveste cu kechup....pam-pam...

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

_Alina_ 1

17.12.2013, 11:57

DIANA B 1

17.12.2013, 14:26

Stii ce intrebare am avut azi la gasirea unui ornament ? Daca tie-ti place rucola , altceva , sau coastele porc ce crezi , am stiut ?

Constelatialeu 1

17.12.2013, 20:32

Ramurica, eu zic ca ai stiut,doar sunt de belea cu coastele mele...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aluat de pizza clasic