Pizza cu aluat din branza

de Corinuta in Pizza, 5 Mar 2010 | 7507 vizualizari

 

Daca o tai cubulete se poate servi si ca aperitiv...noi am mancat-o calda, la cina.

 

INGREDIENTE

  • 200 g margarina
  • 300 g branza de vaci
  • 100 g telemea
  • 2 cani de faina
  • 1 praf de copt
  • zeama de lamaie
  • 6 oua
  • 1 legatura marar
  • 400 ml suc rosii
  • 300 g sunca
  • 200 g cascaval
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu aluat din branza:

Se framanta un aluat din margarina, branza maruntita si faina, la care se dauga praful de copt stins cu putina zeama de lamaie.Se intinde aluatul si se pune intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu faina si se da la cuptor pana se rumeneste.

Intre timp se pregateste umplutura: se bat ouale, se adauga pe rand sunca taiata cubulete, cascavalul ras, mararul tocat si sucul de rosii.

Se toarna compozitia peste aluatul copt si se mai da la cuptor inca 15-20 min. 

TIPS-URI

1

Daca branza e mai apoasa s-ar putea sa trebuiasca mai multa faina, pana se desprinde aluatul de pe degete.

2

La compozitie am mai adaugat 4 ciuperci taiate marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu aluat din branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu blat de mamaliga