Pizza cu blat de spaghete

de Lau in Paste, 28 Oct 2015 | 7269 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g spaghete
  • 3 oua
  • 300 ml lapte
  • 300 g branza de vaci
  • sare
  • piper
  • ardei
  • gusa
  • porumb dulce
  • 200 g cascaval
  • 100 ml suc de rosii
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu blat de spaghete:

Spaghetele le fierbem in apa cu sare timpul indicat pe pachet.Le scurgem de apa si le trecem pe sub un jet de apa.

Intr-un bol amestecam ouale cu laptele,sare,piper,adaugam branza si amestecam bine dupa care adaugam spaghetele si amestecam bine.

Turnam amestecul intr-o tava unsa si tapetata adaugam ardei taiati fasii,gusa taiata felii,porumbul.deasupra adaugam cascavalul ras si sucul de rosii,

Dam la cuptorul incalzit pana ce se topeste cascavalul,

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu blat de spaghete" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Paste cu ton