Pizza cu blat fara ou

de Dana Cristea - pusikmea in Pizza, 10 Sep 2010 | 12311 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cani de faina
  • 1 plic de drojdie uscata
  • 3 linguri de ulei
  • 2 cesti de apa calduta
  • un praf de sare
  • pt topping:
  • kaiser
  • branza de vaca
  • smantana
  • masline
  • ardei rosu
  • ardei verde
  • porumb
  • mazare
  • sos pebtru pizza
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu blat fara ou:

punem faina intr-un vas, facem o gaura in mijloc si trunam drojdia dizlovata intr-o cescuta cu apa si lasam 30 de min asa.

Dupa care incepem sa framantam, mai punem inca o ceasca de apa, uleiul si framntam bine.

Dupa ce am framantat coca punem un prosop peste si lasam langa o sursa de caldura ( ex: ochiul de la aragaz) 1 ora.

Intindem coca intr-o foaie subtire ( daca vreti sa va iasa blatul mai gros, dublati cantitatile), pe care o punem in tava tapetat cu hartie de copt, pe care o ungem cu putin ulei, sos de pizza, kaiser-ul taiat felii subtiri, branza rasa, ardeiul taiat feliute subtiri, maslinele, porumbul, mazarea si smantana ( eu nu am avut decat 2 linguri, insa puteti pune mai multa) si dam la cuptor 15-20 de minute.

Acest blat se poate folosii foarte bine pentru pizza de post.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu blat fara ou" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mini pizza instant