Pizza cu blat Good Food

de Bya Ralu in Pizza, 3 Feb 2017 | 2870 vizualizari

 

Reteta am luat-o de la Madi https://www.bucataras.ro/retete/pizza-goodfood-33386.html

 

INGREDIENTE

Pentru blat: (ingrediente pentru o pizza rontunda) pentru tava mare ca a mea se dubleaza cantitatiile

  • 175 g faina
  • 10 g malai
  • 1/2 lingurita sare de mare
  • 1 plic de drojdie uscata 7 g
  • 140 g apa calduta
  • 1 lingura de ulei de masline+ extra

Pentru topping:

  • sos de rosii cu busuioc
  • cascaval delaco
  • parmezan ras
  • salam cu nuci
  • pastrama de pui
  • frunze de busuioc
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu blat Good Food:

Intr-un castron inalt, punem faina,drojdia, malaiul si sarea mare.

Punem uleiul de masline, treptat punem apa si amestecam usor pana devine un aluat moale, se acopera si se da deoparte 15 minute.

Se framanta cu putin ulei, dupa cele 15 minute trecute, se lasa din nou la odihnit pentru 10 minute, se repeta procedura de a se framanta cu ulei de masline si se lasa deoparte alte 15 minute.

Pe masa de lucru, se presara faina, se intinde aluatul in dimensiunea dorita si se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Deasupra, punem sosul de rosii, salamul si pastrama de pui taiate.

Adaugam parmezanul ras, frunzele de busuioc si cascavalul ras.

Se da la cuptor pentru circa 12-15 minute maxim (daca o lasati mai mult, blatul devine tare).

Se serveste cu ketchup!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu blat Good Food" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pizza