Pizza cu cas

de Mitinita in Pizza, 3 Oct 2013 | 4425 vizualizari

 

Fetele ar mai fi vrut si porumb :)

 

INGREDIENTE

  • aluat de pizza
  • 1 ardei
  • 50 gr de masline
  • 200 gr de sunca
  • 200 gr de cas
  • ketchup
  • sare si piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu cas:

Intindem aluatul de pizza si punem pe toata suprafata lui ketchup.

Taiem maslinele,ardeiul si feliile de sunca.

Punem aceste ingrediente peste pizza si adaugam casul.

Presaram sare si piper si dam la cuptor cam 15 minute sau pana cand incepe sa se topeasca si sa se rumeneasca branza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu cas" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu sunca si salam de vara uscat