Pizza cu cascaval de oaie

de Dana Cristea - pusikmea in Pizza, 3 Dec 2010 | 5530 vizualizari

 

delicioasa

 

INGREDIENTE

  • pt blat:
  • 300 g faina
  • 1 pahar de apa calduta
  • un praf de sare
  • 1 ou
  • 1 prafde copt
  • 4 linguri de ulei
  • pt topping:
  • cascaval de oaie
  • salam uscat de curcan
  • ardei rosu
  • sos pizza
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu cascaval de oaie:

Amestecam faina cu sarea si praful de copt, dupa care punem apa si inceoem sa framantam usor, adaugam oul si uleiul si framantam energic pt a se omogeniza bine aluatul, trebuie sa iasa un aluat fraged care sa nu se lipeasca de maini ( daca mai este nevoie completam cu faina, sau apa)

Lasam 10 min sa se odihneasca.

Dam cascavalul pe razatoarea mica, taiem salamul feiute subtiri, iar  ardeiul il taiem rondele.

Intindem o foaie rotunda, pe care o ungem cu putin ulei si sos de pizza, apoipunem un rand de cascaval ras, salamul si ardeiul si iar un rand de cascaval.

Dam la cuptorul preincalzit 15 min.

Servim alaturi de un pahar de vin rosu :D

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu cascaval de oaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza mamma mia