Pizza cu ceapa rosie si salam de porc

de Constelatialeu in Pizza, 20 Sep 2014 | 5932 vizualizari

 

O sa ma transform intr-o pizzareasa si culmea e ca eu nici nu mananc asa ceva sau sa recunosc,rup un coltisor,ala ,cel mai crocant.....

 

INGREDIENTE

  • Aluat
  • cca 700 g faina
  • 50 g drojdie proaspata
  • 20 g zahar
  • 10 g sare
  • 200 ml apa calduta
  • 100 ml ulei
  • Umplutura
  • 300 g salam de porc
  • 5 cepe rosii,potrivite
  • 2 oua
  • 200 g cascaval
  • 20 masline naturale
  • kechup
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu ceapa rosie si salam de porc:

Aluat : Intr-un castron asezam faina cernuta,facem in mijloc loc si punem drojdia sfaramata,adaugam sarea si zaharul si putina apa calduta si amestecam.Lasam cateva minute sa creasca maiaua.Dupa ce si-a dublat volumul incepem sa incorporam faina si sa turnam si restul de apa,pana obtinem un aluat omogen,adaugam si uleiul si incepem sa framantam cca 20 min,apoi acoperim castronul cu un servet si lasam s acreasca,cca 1 ora.

Umplutura : Curatam si taiem ceapa marunt.salamul il taiem cubulete mici si impreuna cu ceapa punem la calit pentru cca 15 min.Separata taiem maslinele marunt iar cascavalul cubulete.Camd ceapa si salamul s-au calit le punem intr-un castron,adaugam cele 2 oua,maslinele si cascavalul si omogenizam.

tapetam o tava cu hartie de copt,intindem aluatul si desupra punem umplutura."Stropim'' cu kechup deasupra si dam tava la cuptorul preincalzit,pana oncepe sa se rumeneasca si aluatul este copt.Se serveste atat calda cat si rece.Sa aveti pofta....

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu ceapa rosie si salam de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Rocsi 1

20.09.2014, 21:31

Gherca Daniela 1

21.09.2014, 10:47

ce bine arata!!!

MOKUSKA 1

21.09.2014, 11:32

bravo Cleme, arata demential pizza...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu prosciutto crudo, rucola si parmezan