Pizza cu ciuperci si carnati

de sandytza in Pizza, 8 Oct 2009 | 17660 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat
    • 250 gr faina
    • 20 gr drojdie
    • sare
    • 1 lingurita zahar
    • 3 linguri ulei
    • 150 ml apa
 
  • Pentru umplutura
    • pasta de rosii pentru uns blatul
    • 200 gr ciuperci din conserva
    • 5 carnati tip trandafir
    • 300 gr cascaval razalit
    • oregano
    • 2 linguri ulei de masline
    • 200 gr sunca
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu ciuperci si carnati:

Se prepara aluatul.

Se amesteca faina cu sarea, uleiul si zaharul. Drojdia se pune la dizolvat in apa calduta. Cand s-a dizolvat se adauga peste faina si se framanata pana devine un aluat elastic , iar la intins sa nu se rupa . Se pune aluatul intr-un bol ,se astupa cu un prosop si se lasa la dospit aprox 30 min , in loc ferit de curent .

Cand aluatul a crescut , se intinde pe masa de lucru presarata cu faina , apoi se aseaza in tava in care va fi coapta pizza . Tava sa fie unsa cu ulei. Se unge aluatul cu pasta de rosii sau ketchup apoi se aseaza sunca cubulete sau felii, ciupercile si carnatul taiat felii, peste care se presara cascavalul razalit .

Separat intr-o ceasca se amesteca uleiul de masline cu oregano si se toarna peste pizza. Se lasa sa se odihneasca timp de 15 min. , dupa care se baga la cuptorul preincalzit la 200 grade timp de 15-20 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu ciuperci si carnati" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

sandytza 1

08.10.2009, 15:00

Rivka am scris carnati tip trandafir pentru ca asa sunt cei ce ii cumpar de aici din Spania . Sincer nu stiu daca mai exista sau nu in tara

sandytza 1

09.10.2009, 12:18

Florica o fac cu toata placerea . Ma bucur ca iti plac

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aluat de pizza