Pizza cu de toate

de mamaieelena in Pizza, 16 Iul 2012 | 3714 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400-450g faina
  • 250g iaurt
  • sare
  • 2 linguri ulei
  • 20g drojdie proaspata

Umplutura;

  • 300g cabanos
  • 200g sunculita
  • 20buc.masline negre fara samburi
  • 1 borcan cu ciuperci taiate(350g)
  • 1/2ardei gras verde am pus eu
  • 1 ou
  • 150g cascaval ras
  • Ketchup
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu de toate:

Intr-un castron se framanta coca din ingredientele de mai sus;faina,drojdie,sare, iaurt si la sfarsit uleiul.Se obtine un aluat nu prea tare si se lasa la crescut.

Intre timp sa porneste cuptorul si se maruntesc tot ce se pune deasupra pe coca.si fiecare se pune intr-un castronel separat;cabanosul,sunculita,maslinele se vor taia rondele,ardeiul se taie fasii subtiri,ciupercile daca sunt prea mari se mai maruntesc deasemeni si cascavalul se rade deci totul sa fie pregatit.

Acum aluatul a crescut si in tava aragazului se pune folie de copt ,se intinde cu sucitorul foaia si se pune in tava,peste ea se pune oul pe care cu o pensula intindem pe toata suprafata  aluatului.Peste acesta se vor pune pe rand toate ingredientele,repartizate in mod egal si la sfarsit se pune ketchup-ul si cascavalul ras,Se da la cuptor pentru 30-40 de minute depinde de aragazul fiecaruia la 200 de grade.

Pofta buna, 

TIPS-URI

1

Imi pare rau ca nu sunt prea reusite pozele dar cu prima ocazie le voi face si mai bine

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu de toate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Angelina_Elena 1

16.07.2012, 19:15

o bunatate de pizza!

mirela0911 1

16.07.2012, 19:43

E felie va rog si la mine!

iry-gabriela 1

16.07.2012, 22:02

ce bunatate!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu ceapa si ton