Pizza cu de toate (motaneasca)

de MotanLaOale in Pizza, 14 Oct 2013 | 9987 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat pentru pizza
  • 100 g ceafa afumata
  • 100 g jambon afumat
  • 100 g carnat uscat
  • 100 g costita afumata
  • 1 ceapa rosie mica
  • 50 g ciuperci
  • 40 g masline
  • 1 ardei
  • 1 rosie
  • 250 g cascaval Delaco
  • 100 ml pulpa de rosii
  • ketchup Univer
  • oregano
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu de toate (motaneasca):

Aluatul se prepara ca in reteta mea "Aluat clasic de pizza".

 Se intinde aluatul in tava unsa cu ulei si se inteapa cu furculita pe toata suprafata.

 Se intinde pulpa de rosii si ketchupul Univer si se presara oregano si piper.

 Toate ingredientele trebuia sa fie feliate cat mai subtire.

 Se pun ingredientele in ordinea dorita pe toata suprafata aluatului.

 Se rade cascavalul deasupra, intai pe razatoarea mare si la urma pe razatoarea mica.

 Se introduce in cuptorul preancalzit pentru 25-30 minute.

 Este gata cand este rumenita frumos.

 Se serveste cu ketchup Univer.

 Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Ingredientele trebuie feliate foarte subtiri pentru ca sa se patrunda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu de toate (motaneasca)" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu branzeturi