Pizza cu fructe de mare

de pity19 in Pizza, 27 Mar 2014 | 3027 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • aluat de pizza ,
  • o caserola salata fructe de mare ,
  • ketchup pt.pizza ,
  • cascaval ,
  • ciuperci
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu fructe de mare:

Se pregateste aluatul pentru pizza: Adaugam 250 gr faina, 15 gr drojdie, o lg sare, o cana apa calda, amestecam bine, daca mai este nevoie se mai adauga faina . Lasam aluatul la odihnit cca 40 de minute ( eu am lasat de dimineata pana seara)

Dupa ce s-a odihnit, pregatim masa de lucru, adaugam faina, punem aluatul, intindem cu sucitorul, dam forma de pizza, ungem cu ketchup, adaugam fructele de mare, ciupercile, ketchup si cascaval. Dam la cuptorul preincalzit la 180-200 grade. Scoatem pizza din cuptor lasam putin la racit si servim cu sos de smantana sau dupa preferinte!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu fructe de mare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu blat perfect