Pizza cu kaizer si ardei gras

de Bya Ralu in Pizza, 21 Feb 2013 | 6281 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 ml apa calduta
  • 400 g faina
  • 1/2 plic de drojdie uscata
  • un varf de sare
  • 1/2 lingura de zahar
  • 4 linguri ulei de masline
  • Pentru topping:
  • kaizer
  • salam victoria
  • cascaval
  • 1 punga de mozzarella
  • sos de pizza
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1 cutie ciuperci
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu kaizer si ardei gras:

Drojdia se amesteca cu 3 linguri de apa si 1 de faina si zaharul. Pasta se pune peste faina si se acopera timp de 20 minute. Dupa se adauga uleiul, sare si se amesteca foarte bine, se adauga treptat apa calduta cat este nevoie. Daca mai trebuie mai adaugam si faina, aluatul nu trebuie sa se lipeasca de maini. Pe masa de lucru se pune faina, modelam aluatul si il punem intr-o tava tapetata cu ulei si faina.

Intr-o tigaie punem ciuperciile cu putin ulei de masline la calit, le lasam 5 minute. Pe aluat intindem sosul de pizza sau pasta formata dintr-o cutie de pulpa de rosii decojite. Adaugam busuioc si oregano peste ciuperci si le intindem in tava. Kaizerul si salamul se taie cubulete, iar ardeiul gras felii. Se da la cuptor pentru 20 minute. Inainte cu 5 minute sa fie gata se adauga cascavalul ras amestecat cu mozzarella rasa. Se serveste cu sos de pizza picat si sos de usturoi

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu kaizer si ardei gras" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza Calzone