Pizza cu masline

de blue65 in Pizza, 15 Oct 2013 | 2623 vizualizari

 

pentru iubitorii de masline

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat
  • 250g faina
  • un varf de cutit zahar
  • un praf de sare
  • jumatate de cub drojdie proaspata
  • 50ml lapte
  • 70ml apa
  • 2linguri ulei de masline
  • Umplutura
  • ketchup Univer dulce
  • busuioc
  • un cabanos
  • 1 buc rosie
  • 200g masline
  • 120g mozzarela
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu masline:

se pune faina in castron, peste care se adauga sarea, zaharul, drojdia inmuiata in putina apa calda;

se framanta bine cu apa si lapte;

se adauga uleiul de masline si se mai framanta putin, dupa care se lasa aluatul la crescut aproximativ 10minute, timp in care se taie mozzarela cuburi, rosia felii, cabanosul, maslinele in doua(se scot samburii);

se intinde foaia, se inteapa cu furculita, se unge cu ketchup, se adauga mozzarela, rosia, cabanosul, maslinele si busuiocul;

se da la cuptor aproximativ 15minute la foc mediu.

TIPS-URI

1

pentru a iesi marginea crocanta si buna, se adauga putina mozzarela si se ruleaza putin

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu masline" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Melcisori pizza