Pizza cu mortadella, ciuperci si oua

de madi_marin in Pizza, 26 Sep 2010 | 7498 vizualizari

 

INGREDIENTE

Blat :

  • 250 g faina
  • 1 lingurita drojdie uscata
  • sare
  • zahar
  • 100 - 125 ml apa calda
  • 2 linguri ulei

Umplutura:

  • 3 felii de mortadella
  • 2 felii sunculita taraneasca
  • masline fara samburi
  • 150 g ciuperci
  • 150 g cascaval
  • 4 oua
  • pasta de tomate
  • condimente aromate pentru pizza
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu mortadella, ciuperci si oua:

Se prepara aluatul pentru blat : se amesteca intr-un castron toate ingredientele si se framanta un aluat care nu se mai lipeste de mana. Daca mai e nevoie se mai adauga putina faina. I se da forma de bila si se lasa la crescut la loc caldut pana pregatim ingredientele pentru umplutura.

Mortadella si sunculita taraneasca se taie fasii mai mari, maslinele se taie marunt, ciupercile se lasa intregi daca sunt mici, daca nu....se taie, iar cascavalul se da pe razatoarea cu ochiuri mici.

In tava mare de cuptor tapetata cu hartie de copt se pune aluatul intins in foaie rotunda, se unge cu ulei si pasta de tomate,se pune un strat de cascaval ras,  se presara deasupra ierburi aromate, se pun fasiile de mezel, maslinele, ciupercutele, iar cascaval ras si deasupra se sparg cu grija ouale. Se da tava la cuptor pana ce ouale s-au inchegat.

TIPS-URI

1

E buna si pentru micul dejun.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu mortadella, ciuperci si oua" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

madi_marin 1

03.10.2010, 08:19

lilik....ma bucur ca iti place....

Adinacarla 1

05.10.2010, 13:05

pizzaaa...

madi_marin 1

05.10.2010, 17:46

Adinacarla....ai ajuns cam tarziu.... dar lasa ca data viitoare te trec pe lista....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu porumb si carnati de casa