Pizza cu piept de pui

de abetina in Pizza, 12 Oct 2017 | 2466 vizualizari

 

ingredientul secret-pui

 

INGREDIENTE

  • aluat:
  • 500 gr faina de grau
  • 200 ml lapte dulce
  • 1 lingura margarina
  • 1 ou
  • 2 l ulei
  • 25 gr drojdie
  • 1 varf de cutit de sare
  • compozitie:
  • 500 gr piept de pui
  • 2 cepe
  • 1/2 lingurita ierburi aromate
  • 400 gr cascaval
  • 1 castronel cu bureti (opintici,ghebe)
  • 6 oua
  • 6 patlagele negre
  • 100 gr masline
  • 1 sticla ketchup dulce
Portii: 16
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu piept de pui:


   Se pune faina in vas, se adauga laptele dulce caldut ca apa de vara, putina sare si drojdia topita in lapte, un ou, margarina si se face un aluat suficient de tare; spre final, se adauga cateva linguri de ulei si se continua framantarea pana ce aluatul se dezlipeste usor de pe maini.
  Cat se odihneste aluatul, se pregatesc ingredientele pentru compozitie. Se da cascavalul prin razatoare, se toaca buretii marunt, se bat ouale, se taie pieptul de pui cubulete si se prajeste cu ceapa in putin ulei.
  Se imparte aluatul in doua foi, se pune jumatate de aluat in tava de pizza in care s-a pus hartie de copt si cu o furculita, se intinde aluatul pana pe margini, se fac gauri in aluat, asa nu va creste si nu se va ridica in unele parti. Se pune pieptul prajit, buretii taiati, cascavalul ras, ouale batute, maslinele, patlagelele negre si se da tava la cuptorul gata incalzit. Cand este rumena si frumoasa, este semn ca este gata, se scoate din cuptor,se mai pregateste inca o pizza si se serveste cu ketchup.

Sa aveti pofta, dragilor!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Rocsi 1

14.10.2017, 20:29

Nu refuz niciodata o feliuta de pizza calda, mai ales cu pui!

kytz 1

10.12.2017, 08:57

Super bună!

MotanLaOale 1

13.12.2017, 19:55

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu salam