Pizza cu rosii si mozarella

de Valclaudia in Pizza, 12 Ian 2014 | 2837 vizualizari

 

INGREDIENTE

aluat:

  • 500 gr faina alba (de 650)
  • cca 50 gr. fulgi de ovaz
  • Sare dupa gust
  • 1 pachetel drojdie
  • 5-6 linguri de ulei
  • cca 250 ml apa calduta
  • putin zahar
  • seminte de floarea soarelui
  • seminte de chimen
  • seminte de in

topping:

  • 1 pachet branza mozarella
  • 4 rosii
  • cascaval ras, 150 gr.
  • pasta de tomate (diluata cu cateva linguri de apa)
  • busuioc uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu rosii si mozarella:

Amestecam drojdia cu sarea si zaharul.

Adaugam semintele de in, chimen si floarea soarelui.

Punem apa calduta, apoi fulgii de ovaz. Amestecam putin si incepem sa punem faina.

Framantam un aluat elastic , din cand in cand mai punem cate o lingura de ulei sa nu se lipeasca aluatul de maini.

Nu lasam la dospit; impartim aluatul in tavi unse cu putin ulei.

Peste aluat adaugam un strat de pasta de rosii diluata cu putina apa.

Presaram busuioc uscat, asezam rondele de rosii si bucatele de mozarella, presaram cascaval ras si dam tavile la cuptor la foc potrivit pana se rumenesc frumos.

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu rosii si mozarella" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza Quatro Formaggi