Pizza cu salam sau sunca

de Dulciuri cu Georgiana in Pizza, 25 Apr 2017 | 2844 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 1 cescuta lapte
  • 3 g drojdie uscata
  • un praf de zahar
  • sare
  • o mana cascaval ras
  • faina cat cuprinde
  • salam
  • sunca
  • masline
  • mozzarella
  • cascaval
  • ardei gras rosu
  • oregano
  • boia dulce
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu salam sau sunca:

Am topit drojdia impreuna cu zaharul, in laptele caldut. Am adaugat sare, cascavalul ras si faina, cat cuprinde pentru un aluat, nu foarte tare.

Am lasat aluatul sa se odihneasca cateva minute, pana am pregatit tavile si ingredientele.

Am impartit aluatul in doua si am intins fiecare bucata, apoi le-am asezat in tavile cu hartie de copt. Am intepat aluatul din loc in loc, apoi am presarat putina boia dulce, am asezat felii de sunca sau salam, felii de mozzarella si cascaval, felii de ardei rosu, masline si am presarat oregano.

Am introdus tavile in cuptorul incins, pentru 20-25 de minute.

Eu  am facut o pizza cu salam si una cu sunca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu salam sau sunca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pizza la tava