Pizza cu sunca, ardei si ciuperci

de adriana_bobu in Pizza, 20 Sep 2010 | 4687 vizualizari

 

Pentru masa de seara (cam tarzie cei drept) am facut o pizza .....care a iesit foarte buna...sper sa va placa...

 

INGREDIENTE

  • o ceapa
  • 2 ardei capia
  • 1 rosie
  • vreo 10 ciuperci champinion
  • o lingura de ulei
  • 100 g sunca de Praga
  • 100 g cascaval si un cubulet de telemea
  • 2-3 linguri de sos de rosii
  • pentru aluat am folosit
  • cam 300 g faina,
  • 1/2 pahar lapte,
  • drojdie cat o nuca,
  • o lingurita de zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu sunca, ardei si ciuperci:

Am inceput desigur cu aluatul....am pus mai intai drojdia cu zaharul, o lingura de faina cu o lingura de lapte pe care le-am amestecat usor si am lasat cca 10 min pana a inceput sa creasca . Am adaugat apoi restul de faina, laptele si am framantat un aluat pe care l-am intins in tava de la aragaz unsa cu putin ulei.      

Am trecut apoi la celelalte componente: am pus uleiul intr-o tigaie, am adaugat ceapa taiata pestisori , ardeiul rondele, ciupercile felii , le-am tras putin si apoi le-am intins in tava peste aluat. Am pus apoi rosia taiata felii si in final am presarat cascavalul si telemeaua peste compozitia din tava.Am dat la cuptorul incins pizza pentru 20 minute si apoi am mancat-o cu pofta, adaugand (optional) niste sos de rosii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu sunca, ardei si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza de casa;)