Pizza cu sunca de curcan

de pity19 in Pizza, 11 Mai 2014 | 3378 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat pizza :
  • 300-400 gr faina ,
  • un plic drojdie ,
  • cca 8-10 linguri apa calda ,
  • o lingurita sare ,
  • un varf lg zahar
  • Pentru umplutura am folosit :
  • 5-6 feliute sunca de curcan ,
  • 2-3 feliute parizer de pui ,
  • sos pentru pizza ,
  • un ou pentru uns ,
  • cascaval afumat ,
  • 1-2 rosii ,
  • 1 ardei rosu
  • oregano
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu sunca de curcan:

Framantam un aluat din : faina , drojdie ( nu este nevoie dizolvarea in apa ) , sare , zahar iar la sfarsit adaugam prima data 6-7 linguri apa , daca mai este nevoie se mai adauga apa ! Dam la odihnit cca 40 de minute.

Cand aluatul s-a dublat rupem jumatate din cantitate si intindem foaie subtire pe masa tapetata cu faina , dam forma cu o farfurie rotunda dupa care ungem cu ou , peste care punem sos de pizza , intindem pe tot blatul ,o lingurita de oregano , se adauga feliute de sunca , parizer , ardei ( am clatit , am scos semintele si am taiat feliute subtiri ) , 2-3 felii de rosie la sfarsit razalim cascaval si dam la cuptorul preincalzit aprox 30 de minute la foc mediu!

TIPS-URI

1

Din aluat mi-au iesit 2 blaturi!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu sunca de curcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza Margherita