Pizza cu sunca si piept de pui

de Dea_Dea in Pizza, 25 Sep 2013 | 5796 vizualizari

 

Pizza, pizza! :)

 

INGREDIENTE

ALUAT

  • 5-6 linguri faina
  • un praf de sare
  • 100-150 ml apa calduta
  • 10 gr drojdie proaspata
  • o lingura ulei

SOS

  • 100 ml ketchup
  • sare
  • piper
  • oregano
  • busuioc

MAI AVEM NEVOIE DE

  • jumatate piept de pui
  • 150 gr sunca
  • 3 ciuperci
  • jumatate de ardei rosu
  • 100 gr cascaval
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu sunca si piept de pui:

Aluat:

Faina cu sarea se pune in castron. Drojdia se dizolva in apa calduta si se pune peste faina. Apa se toarna pe rand , pana obtinem un aluat ce poate fi intins.La final se pune uleiul, se framanta pana se incorporeaza si se lasa la dospit 30 -40 min.

Sos:

Ketchupul se pune in cratita se condimenteaza cu sare, piper, busuioc, oregano si se da un clocot.

Ciupercile, sunca si ardeii se taie felii. Pieptul de pui se taie cubulete.Cascavalul se rade.

Asamblare

Se presara masa cu faina, se intinde foaie. Se pune in tava si se pune sosul.

Se pune sunca si pieptul de pui, apoi ciupercile si ardeiul, iar la final cascavalul ras.

Se da la cuptor 20 -25 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu sunca si piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
"Lahm bi ajeen" (carne pe aluat)-pizza arabeasca