Pizza de carne tocata

de ianculubita in Pizza, 29 Ian 2014 | 3750 vizualizari

 

Aceasta pizza este reteta Nigellei; i-a spus pizza probabil pentru ca are forma de pizza,cu blat subtire de carne tocata, dar gustul e ca de musaca

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata macra
  • 1 ou
  • 2 linguri ulei
  • 2 catei de usturoi
  • 3 linguri pesmet
  • sare
  • piper
  • 1 borcan (cutie) rosii taiate in bulion
  • 100 g mozzarella
  • 1 lingura oregano uscat
  • 1 lingura busuioc uscat (verde)
  • verdeata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza de carne tocata:

Inr-un castron amestecam carnea cu sare, piper, usturoi bine pisat, verdeata taiata marunt, ou si pesmet. Dupa ce totul este omogenizat calim carnea in tigaie cu ulei. Dupa ce carnea s-a strans si s-a albit o rasturnam intr-o forma de tarta, nivelam suprafata, rasturnam rosiile pasate cu furculita, deasupra presaram coriandru, iar peste rosii punem bastonase de mozzarella si presaram busuioc. La cuptor lasam 30 minute si servim imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza de carne tocata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza taraneasca