Pizza de casa

de lacrimioara in Pizza, 12 Oct 2010 | 5907 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cani de faina,
  • 3linguri ulei,
  • apa calduta,
  • un praf de copt,
  • un praf de sare,
  • carnat de casa o bucata dupa dorinta,
  • bacon afumat,
  • un ardei rosu,
  • cateva ciuperci (eu am pus crude)se poate si ciuperci din conserva,
  • oregano sau condiment pizza cum am pus eu,
  • mozzarella(branza),
  • pasta de rosii.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza de casa:

Se face coca punem faina intr-un bol o amestecam cu praful de copt si framantam cu apa calduta dupa care punem uleiul, praful de sare si framantam cu apa calduta pana devine un aluat elastic,il lasam 30 minute sa stea.

intre timp taiem ardeiul carnatul si toate  ce trebuiesc taiate. Intindem aluatul in tava, amestecam pasta de rosii cam 3 linguri cu oregano ungem aluatul cu pasta  de rosii, apoi incepem sa punem carnatul taiat marunt ,bacon, ardeiul rosu ciupercile si ultima e mozzarella razalita.dam la cuptor 20-25 minute la 180 gr pana se rumeneste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza casei