Pizza de casa made RO

de amradu in Pizza, 7 Ian 2017 | 2389 vizualizari

 

Pizza de casa cu de toate din belsug.

 

INGREDIENTE

  • aluat pentru pizza
  • 200 g cascaval
  • 200 g tomate la cutie cubulete
  • 150 g salam
  • 200 g bacon
  • 130 g ciuperci la conserva
  • cateva masline fara samburi
  • 1 ardei iute
  • 1/2 ardei kapia
  • 1 ceapa medie
  • 80 g boabe de porumb
  • 1 rosie
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • oregano
  • chili
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza de casa made RO:

 Se unge tava cu ulei de masline, se pune blatul in tava, se adauga rosiile taiate cubulete din conserva, se pune ceapa taiata solzi, se pune ardeiul kapia taiat in felii subtiri, apoi salamul si baconul taiate cubulete, ardeiul iute taiat rondele, maslinele si boabele de porumb, sare, piper, oregano, chili si apoi se rade cascavalul. Se baga la cuptor la 200 de grade C, aproximativ 30-40 minute, depinde de cuptor si de preferinta fiecaruia.

Pofta mare! 

 

PS: in poza cu ingredientele se afla si mozarella, dar nu am mai folosit-o in reteta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza de casa made RO" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pizza picanta cu blat Alka Pizza Casei