Pizza Hawaii cu blat Alka Pizza Casei

de Bucataras in Pizza, 1 Noi 2017 | 4893 vizualizari

 

Incearca o reteta exotica, cu blat subtire, care pastreaza textura fina si usor crocanta a aluatului italienesc.
 

 

INGREDIENTE

  • Blat Alka Pizza Casei Clasic – 1 buc
  • Piept de pui – 80 g
  • Sos de rosii – 2-3 linguri
  • Ananas – 150 g
  • Ardei Gras + ardei capia – 40 g
  • Mozzarella – 60 g
  • Pasta picanta de ardei – 2 linguri
  • Sare, piper – dupa gust
  • Ulei de masline – 1 lingura (+ 10 ml pentru uns tava)

Sos de rosii (se poate tine sosul in frigider pana la 4 zile)

  • 400 g rosii decojite la conserva
  • 5 frunze de busuioc
  • 5 frunze de oregano
  • 30 ml ulei de masline
  • ½ lingurita sare
  • ¼ lingurita zahar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza Hawaii cu blat Alka Pizza Casei:

Taie ananasul cuburi;

Taie ardeii cubulete;

Da mozzarella pe razatoare;

Taie pieptul de pui fasii si unge-l cu ulei de masline;

Potriveste-l de sare si piper si trage-l la tigaie pana devine rumen;

Pune sos de rosii pe blat;

Adauga si pasta picanta de ardei si intinde-o uniform;

Pune apoi mozzarella si puiul;

Adauga apoi ardeiul capia si ardeiul gras;

Pune si cuburile de ananas;

Pune blatul de pizza intr-o tava de cuptor unsa cu putin ulei de masline;

 

Introdu-o in cuptorul incins in prealabil la 210 grade pentru cca 6 min;

Intra pe www.alkapizzacasei.ro si poti castiga o vacanta in Italia!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza Hawaii cu blat Alka Pizza Casei" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu felii uriase de paine