Pizza hot

de rodica_m in Pizza, 12 Oct 2011 | 9206 vizualizari

 

Delicioasa......

 

INGREDIENTE

  • Pt blat:
  • 300 gr faina
  • 1 ou
  • un praf sare
  • 1 lingurita zahar
  • 5 gr drojdie 
  • 4 linguri ulei
  • 150 ml apa calduta
  • Pt umplutura:
  • 100 gr sunca
  • 100 gr mozzarela
  • 3 rosii
  • 1 ardei gras
  • 5-6 masline
  • 50 ml ketchup
  • 1 lingura ulei
  • oregano
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza hot:

Blatul: Se pune drojdia si zaharul intr-o cana si se toarna apa calduta peste ele. Se amesteca energic pentru a se dizolva drojdia. Cernem faina intr-un bol, adaugam oul si sarea, apoi adaugam drojdia peste faina si framantam un aluat potrivit, adaugati faina pana nu se mai lipeste de degete, adaugam si uleiul care va face aluatul mai elastic. Lasam aluatul la dospit

Intre timp pregatim ingredientele pentru umplutura: punem ketchup-ul intr-un vas rezistent la foc, adaugam oregano si uleiul si punem la fiert. Cand da in clocot oprim aragazul. Taiem sunca in triunghiuri sau patrate, mozzarela rondele, ardeiul gras in fasii, iar rosiile si maslinele la fel in rondele.

Ungem tava de pizza cu putin ulei si intindem aluatul cu degetele din interior catre exteriorul tavii, pana aluatul cuprinde toata suprafata tavii. Aluatul va iesi mai pufos daca nu folosim sucitorul. Ungem aluatul cu sosul de ketchup, apoi punem sunca, rosiile, ardeiul, mozzarela si maslinele. Dam la cuptorul incins la 180 C pentru 40-50 min.

Acum e numai buna de savurat!!!! Si cat mai fierbinte!!!:))

TIPS-URI

1

Mai puteti adauga rondele de ceapa, eu am pus ceapa dupa stratul de sunca, ii da un gust buun.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza hot" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

deyutzky 1

13.10.2011, 23:38

wooowww ce bine arataaa deliciosss

rodica_m 1

14.10.2011, 09:55

deyutzki multumesc....vino repede cat nu s-a racit!!!!

diana_k 1

02.11.2011, 09:38

ooo...cine m-a pus sa intru aici la ora asta?..super arata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pizza Andromeda