Pizza Mela Rosa

de AnyCostescu in Pizza, 27 Sep 2013 | 2762 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g ricotta
  • 1 cub drojdie
  • 1 ou
  • jumatate de lingurita sare
  • 100 ml apa calda
  • faina cat cuprinde
  • 1 mar mare
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 200 g mascarpone
  • 1 lingurita scortisoara
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza Mela Rosa:

Drojdia se lasa la dizolvat in apa calduta si sare.

Intr-un vas punem aproximativ 300 g faina, adaugam ricotta,oul apoi drojdia dizolvata.Se framanta bine. Se mai adauga faina cate putin . trebuie sa rezulte un aluat moale, usor de prelucrat. Se lasa la crescut pana isi dubleaza volumul.

Marul se spala,se curata de coaja si casuta de samburi si se taie feliute.

Dupa ce a crescut aluatul , se imparte in doua.

Se intinde o foaie, se unge cu mascarpone apoi se pun feliiile de mere..

Se presara zahar vanilat si scortisoara.se da la cuptor, la foc mediu pana se rumeneste usor pe margini..

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza Mela Rosa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

gaby_duceag 1

27.09.2013, 22:34

Imi promiteti ca dupa ce e gata concursul nu mai am de moderat pizze pana dupa Craciun?))


- Andreea - 1

28.09.2013, 10:14

Gaby )

AnyCostescu 1

28.09.2013, 15:15

nu promit

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu ciuperci si kaizer