Pizza palmieri

de Gherca Daniela in Mancare copii, 11 Iul 2019 | 3665 vizualizari

 

Au iesit foarte, foarte bune...sunt si rapide si de efect pentru o petrecere a copiilor, pentru o gustare intre mese, chiar si   pentru micul dejun...
''meniu copii'

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat foietaj dreptunghiular 230g
  • 130 g salam sasesc ( am folosit eu)
  • 100 g cascaval
  • 1 lingura kechup
  • condiment de pizza
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza palmieri:

    Aluatul il scoatem din frigider (sau congelator) si-l lasam sa ajunga la temperatura camerei, apoi il desfacem.

    Intre timp ne ocupam de bucata de salam si cascavalul pe care le dam pe razatoare mica.

   Salamul il amestecam cu kechup si il intindem peste aluat, presaram putin condiment de pizza, apoi presaram si cascavalul.

   Rulam aluatul din ambele capete cat sa ajunga la centru egal.

   Dam la frigider pentru 20 minute, pentru a le taia mai usor.
   Cu un cutit bine ascutit taiem fasii de circa 1 cm pe care le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
   Dam la cuptorul preincalzit la 200°C pentru circa 30 minute.


Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza palmieri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Adi 1

11.07.2019, 22:53

Buna!

Rocsi 1

14.07.2019, 18:57

Ma inscriu la cateva bucati de pizza!

mirela0911 1

14.07.2019, 19:25

Ce fain arata!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Rulada cu mere