Pizza patru in una

de MotanLaOale in Pizza, 26 Ian 2018 | 3612 vizualizari

 

Nu m-am priceput sa-i dau alta denumire.

 

INGREDIENTE

  • aluat pentru pizza
  • 100 g carnati cabanos
  • 100 g carnati de casa
  • 50 g pastrama crud uscata
  • 100 g costita afumata
  • 250 g ciuperci
  • 70 g masline negre
  • 70 g masline verzi
  • 2 rosii
  • 1/2 ardei rosu
  • 1/2 ardei verde
  • 250 g porumb
  • 250 g cascaval Delaco
  • 100 ml pulpa rosii
  • oregano
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza patru in una:

Aluatul se prepara ca in reteta mea "Aluat clasic de pizza".

Se intinde aluatul in tava unsa cu ulei si se inteapa cu furculita pe toata suprafata.

Se intinde pulpa de rosii, se presara oregano, piper si se rade putin cascaval.

Toate ingredientele trebuia sa fie feliate cat mai subtire sau dupa preferinta.

Se pun carnatii, costita si pastrama in ordinea dorita pe toata suprafata aluatului.

Se pune pe un sfert porumb, pe alt sfert ardei cu rosii, pe altul ciuperci si pe ultimul masline.

Se rade cascavalul deasupra, intai pe razatoarea mare si la urma pe razatoarea mica.

Se introduce in cuptorul preincalzit, pentru 25-30 minute.

Este gata cand este rumenita frumos.

Se serveste cu ketchup.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza patru in una" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pizza Quatro Formaggi