Pizza pe blat de foietaj

de deyutzky in Pizza, 14 Sep 2014 | 15832 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie de aluat foietaj (400 g)
  • 1 ou
  • 1 ceapa mica
  • cateva felii de kaizer
  • 2 catei de usturoi
  • 3-4 linguri rosii cuburi cu tot cu suc din conserva (SunFood am folosit eu)
  • sare
  • piper
  • cas proaspat ras
  • o rosie mare
  • ciuperci din conserva
  • Sos pt blat:
  • 4 linguri suc de rosii din conserva
  • sare
  • piper
  • oregano
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza pe blat de foietaj:

Taiem cu cutitul blatul dupa forma in care il vom pune si mai taiem cateva bucati subtiri pentru margini.

Punem blatul in tava tapetata cu hartie de copt.

Batem oul cu putina sare si ungem marginile blatului, apoi lipim marginile de aluat si le ungem si pe ele cu oul batut. Intepam marginile cu o furculita.

Ungem suprafata blatului cu sosul pregatit din: 4 linguri suc de rosii, oregano, sare si piper dupa gust si cas proaspat ras.

Intr-o tigaie punem 2-3 linguri de ulei in care calim putin usturoiul taiat marunt, ceapa taiata juliene, kaizerul taiat cuburi, iar la sfarsit punem cele 3-4 linguri de cuburi de rosii din conserva. Punem sare si piper dupa gust si turnam acest amestec peste blat.

Adaugam cateva ciuperci si felii de rosii (rosia ramasa o taiem felii).

Dam tava la cuptor la foc mediu pana cand pizza este gata.

Inainte cu 10 minute sa o scoatem din cuptor mai presaram deasupra niste cas proaspat.

Pofta buna! 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza pe blat de foietaj" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

MOKUSKA 1

15.09.2014, 15:38

ce idee interesante

Rocsi 1

15.09.2014, 20:16

diaconta 1

16.09.2014, 22:35

ce pizza buna ai facut Deyu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza pepperoni