Pizza pe blat de lipie

de MotanLaOale in Pizza, 19 Iun 2016 | 15157 vizualizari

 

Simplu de facut si foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata lipie
  • 4 linguri pasta rosii
  • 150g cascaval ras
  • 50g bacon felii
  • 50g salam cu boia
  • 50g cascaval Emmentaler felii
  • 5-6 masline negre
  • 5-6 masline verzi
  • 50g sunca felii
  • oregano
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza pe blat de lipie:

Se pune lipia in tava de pizza si se unge cu pasta de rosii.

Se presara oregano si piper si putin cascaval ras.

Se pun toate ingredientele peste cascaval, taiate cum doriti si in orice ordine.

Deasupra se presara cascaval ras din belsug.

Se introduce in cuptorul preincalzit pentru 12-15 minute.

Se scote din cuptor, se pune pe un blat de lemn, se portioneaza si se serveste.

Eu bineanteles am facut mai multe.

Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

Se pot folosi orice ingrediente va plac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza pe blat de lipie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (20)

MotanLaOale 1

29.06.2016, 21:47

Multumesc

Zamfira 1

19.07.2016, 08:51

MotanLaOale 1

19.07.2016, 10:35

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pizza