Pizza Quattro Formaggi (cu branzeturi)

de Alina26 in Pizza, 9 Oct 2013 | 3944 vizualizari

 

Daca tot mi-ati facut pofta cu pizza cu branzeturi,am facut si eu.

 

INGREDIENTE

  • 250g faina alba
  • 15g drojdie
  • sare
  • 1 lingurita de zahar
  • 4 lg ulei
  • 150ml apa calduta
  • 100g brie
  • 100g gorgonzola
  • 100g cascaval
  • 1 mozzarella
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza Quattro Formaggi (cu branzeturi):

1.Am pus faina,drojdia,sarea,zaharul,apa calduta intr-un bol si am inceput sa framant.La sfarsit am adaugat si uleiul si am continuat sa framant.Am acpoerit cu un prosop curat si am lasat sa isi dubleze volumul.

2.Dupa aceea am tapetat cu faina masa de lucru si am intins aluatu,incercand sa fac rotund,cat de cat.

3.Am incins cuptorul la 180°.Am pus in tava aluatul,peste care am pus cascavalu ras,mozzarella taiata rondele,gorgonzola si brie taiata cubulete.Am dat tava la cuptor pentru 30 de minute pana s-a topit toate branzeturile.

Serviti calda.Pofta buna!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza Quattro Formaggi (cu branzeturi)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu blat crocant, facut cu vin spumant