Pizza rapida

de Merisor in Pizza, 20 Sep 2013 | 6444 vizualizari

 

Este rapida pentru ca blatul nu mai necesita timp de crestere, nefiind preparat cu drojdie.

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat:
  • 1 ou
  • 1/2 lingurita zahar
  • 1/2 lingurita sare
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri Ketchup Univer
  • 4 linguri lapte
  • 12 linguri faina
  • 1/4 plic praf de copt cu sofran
  • Pentru umplutura:
  • 100 gr salam banatean
  • 100 gr muschi afumat
  • 1/2 gogosar
  • 100 gr cascaval Delaco
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza rapida:

Pentru blat: frecam oul cu sarea si zaharul, adaugam ketchup-ul, uleiul, laptele si faina cu praful de copt.

Omogenizam si rasturnam intr-o forma rotunda cu diametrul de 30 cm, unsa in prealabil cu putin ulei.

Pentru umplutura: feliem salamul, cascavalul si muschiul, taiem ardeiul julien si incepem sa le asezam frumos deasupra blatului, alternandu-le.

Dam la cuptor pentru 20-25 minute la 180 grade si-i gata pizza.

Servim cu ketchup dupa preferinta, eu prefer picant.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza rapida" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pizza casei