Pizza rapida cu mult cascaval

de corina241 in Pizza, 9 Ian 2011 | 6989 vizualizari

 

INGREDIENTE

Blatul de pizza:

  • 250 faina
  • 1 ou
  • 1 lingura de ulei
  • 1/2 cubulet de drojdie proaspata
  • 150 ml lapte caldut
  • sare

Topping:

  • salam picant
  • kaiser afumat
  • 2 oua
  • sos de rosii
  • 350 g cascaval
  • masline
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza rapida cu mult cascaval:

Pentru aluat:Intr-un castron punem faina,improvizam o mica adancitura in care presaram cateva cristale de zahar,1/2 lingurita de sare,punem oul,laptele caldut in care am dizolvat drojdia si incepem sa framantam.Treptat incorporam si uleiul,framantand in continuare.Coca obtinuta o intindem pe fundul tavii de aragaz si ungem cu sos de rosii.

Intr-un alt castronel batem ouale cu un praf de sare si apoi punem salamul si kaiserul taiate cubulete peste ele.Asezam totul peste blatul de pizza cu grija pentru a nu se scurge oul.Jumatatea din cantitatea de cascaval o punem in momentul cand am pus mezelurile si dam la cuptor(incins la 180°) pentru 15 minute.

Restul de cascaval ras il punem la sfarsit,apoi mai lasam totul inca 5 minute.

Maslinele le-am pus optional,pentru ca micile mele le-au scos din peisaj;)

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza rapida cu mult cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu sunca si salam de vara uscat