Pizza regala

de MotanLaOale in Pizza, 4 Feb 2014 | 22828 vizualizari

 

Nu stiu de ce sa cheama asa, dar oul din mijloc face toti banii! Am vazut si eu pe site la fete.

 

INGREDIENTE

  • aluat de pizza
  • 100g proscuitto crudo
  • 50g bacon
  • 70g pastrama de piept de pui
  • !/2 ardei capia
  • 70g ciuperci
  • 70g masline negre si verzi
  • 150g cascaval Delaco
  • 1 ou
  • 50ml pulpa rosii
  • oregano
  • busuioc
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza regala:

Aluatul se prepara ca in reteta mea "Aluat clasic de pizza".

 Se intinde aluatul in tava unsa cu putin ulei si se inteapa cu furculita pe toata suprafata.

 Se intinde pulpa de rosii si se presara oregano, busuioc si piper.

 Toate ingredientele trebuia sa fie feliate cat mai subtire sau taiate marunt.

 Se pun ingredientele in ordinea dorita pe toata suprafata aluatului.

Se pun maslinele intregi intr-un cerc in mijlocul tavii.

 Se rade cascavalul deasupra, intai pe razatoarea mare si la urma pe razatoarea mica.

 Se introduce in cuptorul preancalzit pentru 20-25 minute.

Cand este rumenita frumos se scoate din cuptor si se sparge un ou in mijloc. Sa-l spargeti cu grije sa nu se sparga ca la mine.

Se introduce din nou in cuptor pana se intareste albusul oului.

Se scoate din cuptor si se poate servi.

Pofta Buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza regala" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (64)

DIANA B 1

24.06.2015, 08:21

Vladimir , eu chiar admir munca ta ... .
Toate preparatele tale au un puternic impact la o scurta privire si te imbie sa le savurezi ; Treci cu viteza pe langa muuultele doamne carora le place sa bucatareasca , ferice de familia ta .

MotanLaOale 1

24.06.2015, 09:21

Multumesc

DIANA B 1

24.06.2015, 10:18

Cu drag ...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu blat pufos