Pizza rolls

de UrsanMihaela in Pizza, 22 Feb 2018 | 2937 vizualizari

 

Reteta cu dragoste :x
Cu aceasta reteta am cucerit acum multi ani jumatatea mea.

 

INGREDIENTE

  • aluat de pizza cumparat de-a gata ( eu am cumpatat de la Linco )
  • sos barbeque
  • 300 g carnat
  • 100 g bacon
  • 200 g branza
  • patrunjel
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza rolls:

Se intinde aluatul. Se pune peste aluat sos barbeque.

Se rade branza. Se taie carnatul si baconul in bucati si se prajeste in ulei.
Se taie patrunjelul.
Se pune carnatul cu baconul peste blat, branza si patrunjelul. Se ruleaza.
Se taie rondele (9-10 bucati ).
Se tapeteaza tava cu foaie de copt.
Se pun rondelele in tava si se dau la cuptor 15-20 de minute ( pe treapta 4).

TIPS-URI

1

Se poate inlocui branza cu cascaval.

2

Daca nu va place patrunjelul, puteti pune busuioc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza rolls" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu blat subtire