Pizza Romana

de Sabina in Pizza, 12 Mai 2009 | 6386 vizualizari

 

Alta varianta de pizza

 

INGREDIENTE

  • aluat pentru blat
  • 100 g mozzarella
  • 3 felii sunca de Praga
  • 5 linguri sos de rosii
  • rozmarin
  • oregano
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza Romana:

Intindem aluatul direct in tava tapetata cu hartie de copt si adaugam sosul de rosii in care am adaugat o lingurita de rozmarin pe toata suprafata acestuia. Ornam cu sunca de Praga si mozzarela. Presaram pe deasupra oregano.
Dam la cuptor pentru aproximativ 30-40 de minute (depinde de cuptor).

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza Romana" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu salam si sunca