Pizza rulada cu foetaj

de nadina73 in Pizza, 7 Iun 2010 | 7813 vizualizari

 

trebuia sa fac portie dubla ca sa topit rapid

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de foietaj
  • 200 g cascaval ras
  • 200 g sunca feliata
  • 3 linguri de kechup dulce(sau picant daca va place)
  • 4 crenvusti de pui
  • ardei rosu si verde
  • 1 galbenus pt uns
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza rulada cu foetaj:

Se intinde putin foetajul cu sucitorul ,apoi se unge cu putin kechup dulce am pus eu(daca va place picant ,e alegerea vostra)apoi am pus feliile de sunca ,cascavalul ras,crenvusti de pui prajiti putin si feliute de ardei rosu si verde.

Se ruleaza bine ,apoi se taie in 4 (sau se lasa intreaga)se unge cu galbenusul de ou apoi se pune la cuptor 15 minute la 160 grade

Faceti portie dubla ca altfel....................va pare rau,e super buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza rulada cu foetaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

Crostini cu ciuperci - Reteta gustoasa pentru un aperitiv rapid

pe 29.05 la 11:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza italiana