Pizza salami cu porumb

de Corinuta in Pizza, 6 Aug 2013 | 4963 vizualizari

 

E preferata lui Eliza si a tuturor copiilor probabil :)) Am folosit varianta rapida, cu aluat cumparat si am copt-o de dimineata pana nu a dat caldura!

 

INGREDIENTE

  • o foaie de aluat de pizza
  • 200 ml sos de rosii cu busuioc sau oregano
  • 100 g salam uscat feliat
  • 150 g porumb
  • 150 g mozzarella rasa
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza salami cu porumb:

Tapetam o  tava cu hartie de copt si intindem aluatul pe ea. Peste aluat turnam sosul de rosii si il intindem cu o lingura. Asezam feliile de salam una langa alta peste sosul de rosii. Presaram porumbul peste salam, iar deasupra mozzarella.

Se preincalzeste cuptorul la 180 de grade si se coace pizza circa 20-30 de minute, in functie de cat de rumena si crocanta o doriti.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

cand scoateti pizza din cuptor, puteti presara deasupra oregano uscat, ii da o aroma mai aparte

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza salami cu porumb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza pe felii de paine