Pizza simpla cu blat aromat

de alilianaa in Pizza, 24 Feb 2014 | 4181 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina
  • 20 g drojdie
  • 20 g ulei
  • 150-200 ml lapte
  • un praf de sare
  • cimbru, oregano, chimen ( cate un varf de lingurita din fiecare)
  • 4 felii salam sasesc
  • 250 g cascaval
  • 5 linguri pasta de rosii de casa
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza simpla cu blat aromat:

Baltul: se amesteca faina, sarea si  drojdia.Peste aceata parte uscata se pune cimbru, oregano si chimen.  Adaugam laptele caldut si incepem sa framantam pana obtinem un aluat bun. Spre finalul framantatului picam si uleiul  si omogenizam. Lasam blatul la dospit cca 30 min. la loc cald. Cand este gata intindem cu mana aluatul pana obtinem o foaie buna. Intr-o tava asezam foaie de copt. Asezam aluatul in tava.

Punem pasta de rosii, feliile de salam si punem tava in cuptorul preincalzit pentru 7-8 minute. Scoatem tava, adaugam cascavalul taiat feliute.De-asupra se pune chimen. Se da cuptor pentru alte 15 minute.

Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza simpla cu blat aromat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Deep Dish Pizza