PIZZA TARANEASCA DE CASA

de MIMI in Pizza, 16 Dec 2009 | 16048 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 GR FAINA
  • 100 ULEI
  • 1 CUB DROJDIE
  • 1 LINGURITA DE ZAHAR
  • 1 PRAF SARE
  • 200 CASCAVAL
  • 4 CARNATI SEMIAFUMATI
  • 1 CUTIE CIUPERCI
  • 200 KAIZER
  • 150 GR BRANZA
  • 2 OUA
  • 100 MASLINE FARA SAMBURI
  • SOS SPECIAL DE PIZZA
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA PIZZA TARANEASCA DE CASA:

Eu folosesc ca reteta pt pizza,placinte,aperitive aceasi reteta ca la placinta cu branza.Eu o numesc  "coca buna la toate",numai ca pt prajituri pun mai mult zahar in coca ,iar pt pizza sau aperitive o fac mai sarata.Iar pt ornat se taie toate fideluta. Se unge tava cu putin ulei ,se intinde coca se unge cu sos special de pizza dupa care incepem sa punem ingredintele in ce ordine dorim,numai cascavalul si ouale eu le adaug la sfarsit.Se serveste cu un pahar de bere rece.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "PIZZA TARANEASCA DE CASA" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (10)

ndf 1

10.12.2010, 11:40

foarte misto si gustoasa reteta eu mai folosesc ca si blat la aceasta reteta paine feliata data prin ou batut cu putin lapte

ryta 1

07.04.2014, 17:39

reisnaor_2006 1

07.04.2014, 18:09

delicioasa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Covrigi sarbesti