Pizza "Toast"

de Dya Daniela Andrei in Pizza, 12 Sep 2013 | 4576 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat avem nevoie de:
  • 3 oua mari
  • 9 felii de paine toast
  • o lingura cu suc/pasta de rosii
  • condimente dupa gust: sare, chili, oregano si busuioc
  • Pentru compozitie avem nevoie de:
  • 200 gr de cascaval Delaco
  • o ceapa
  • un dovlecel
  • un ardei capia
  • 100 gr gusa/sunca afumata
  • un borcanel de 400 gr cu ciuperci (conservate)
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza "Toast":

Incepem prin a bate cele 3 oua impreuna cu condimentele si sucul/pasta de rosii. Trecem fiecare felie de toast, pe ambele parti, prin oul batut si le asezam apoi intr-o tava unsa cu putin ulei. Presaram cascaval ras peste toast si asezam ciupercile si sunca taiata in fasii. Adaugam din nou cascaval ras, dovlecelul, ceapa si ardeiul si dam tava la cuptor cat sa se rumeneasca usor.

Cat este inca fierbinte, se mai presara putin cascaval.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Merita incercata! Ingredientele pentru compozitie le puteti inlocui dupa cum va place!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza "Toast"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (27)

Rocsi 1

13.09.2013, 10:42

Ce idee faina Dya

laura_n 1

13.09.2013, 14:30

tare buna, si tatal meu facea cu blat din paine

kukibella 1

13.09.2013, 15:00

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza rapida cu ton