Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult
Imi era pofta de o pizza facuta in casa si m-am inspirat din"Tarta Vegetariana"care mi-a placut mult si asa ca am transformat-o in pizza.
1.Intr-un bol am pus faina,am facut o gaura in mijloc si am pus drojtia,sarea,zaharul si apa si am inceput sa framant.La sfarsit am adaugat uleiul si am continuat sa framant pana aluatul se i-a de pe maini.Am lasat la crescut,pana isi dubleaza volumul,acoperit cu un prosop curat.
2.Am spalat vanata si dovleceii si i-am taiat felii subtiri circa 2mm si i-am facut pe gratar.
3.Am dat pe razatoare emental si mozzarella am taiat-o felii foarte subtiri.Am taiat si rosiile la fel de subtiri,2mm.
4.Am incins cuptorul l 180°.Am intins putin ulei in tava si am intins aluatul,si l-am dat la cuptor pentru 15 minute.
5.Dupa aceea am scos tava am pus ementalul si apoi am alternat legumele:vinete,dovlecei,rosii si apoi mozzarela.Am dat iar tava la cuptor pentru inca 15 minute pana se topeste si se rumeneste mozzarela.
Serviti calda.
Pofta buna.
Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult