Pizza vegeteriana

de Alina26 in Pizza, 20 Sep 2013 | 3628 vizualizari

 

Imi era pofta de o pizza facuta in casa si m-am inspirat din"Tarta Vegetariana"care mi-a placut mult si asa ca am transformat-o in pizza.

 

INGREDIENTE

  • 350 g faina alba
  • 15 g drojdie
  • 2 lingurite de zahar
  • 1 varf de curtit de sare
  • 250 ml apa calda
  • 5 lg de ulei+uns
  • 1 vanata
  • 5 dovlecei
  • 2 rosii potrivite
  • 100 g emental
  • 200 g mozzarella
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza vegeteriana:

1.Intr-un bol am pus faina,am facut o gaura in mijloc si am pus drojtia,sarea,zaharul si apa si am inceput sa framant.La sfarsit am adaugat uleiul si am continuat sa framant pana aluatul se i-a de pe maini.Am lasat la crescut,pana isi dubleaza volumul,acoperit cu un prosop curat.

2.Am spalat vanata si dovleceii si i-am taiat felii subtiri circa 2mm si i-am facut pe gratar.

3.Am dat pe razatoare emental si mozzarella am taiat-o felii foarte subtiri.Am taiat si rosiile la fel de subtiri,2mm.

4.Am incins cuptorul l 180°.Am intins putin ulei in tava si am intins aluatul,si l-am dat la cuptor pentru 15 minute.

5.Dupa aceea am scos tava am pus ementalul si apoi am alternat legumele:vinete,dovlecei,rosii si apoi mozzarela.Am dat iar tava la cuptor pentru inca 15 minute pana se topeste si se rumeneste mozzarela.

Serviti  calda.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza vegeteriana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Rocsi 1

20.09.2013, 21:42

Superrr

Alina26 1

21.09.2013, 11:05

va multumesc!!!e pizza mea preferata!!!

_Alina_ 1

21.09.2013, 11:14

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza Shaorma