Pizza Yammy

de yammy in Pizza, 1 Dec 2009 | 5229 vizualizari

Pizza Yammy

 

INGREDIENTE

  • aluat:
  • 250g faina
  • o lingurita de zahar,
  • sare,
  • 3 linguri ulei,
  •  drojdie,
  • 150 ml apa
  • umplutura:1 punga amestec mexican
  • cascaval
  • ketchup
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza Yammy:

Se pun intr-un pahar drojdia,zaharul, 2-3 ling de apa calduta si 2 ling de faina.Se lasa cateva minute sa se umfle apoi se toarna totul peste faina ramasa si se adauga restul de apa si uleiul. Se framanta bine si se lasa la dospit. Dupa ce a dospit se pune in tava se unge cu ketchup apoi se adauga amestecul mexican
(daca legumele sunt cam tari se mai calesc in apa +putin ulei) iar deasupra se rade cascaval

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza Yammy" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (2)

liana_geicu 1

01.12.2009, 22:19

cred ca ai gresit poza!

yammy 1

02.12.2009, 15:20

aham...o sa rezolv eu (am probleme cu atasatul pozelor la retete)

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu masline, salam banatean si fasole rosie