Pizzaaaa...

de Rocsi in Pizza, 22 Oct 2010 | 3583 vizualizari

 

INGREDIENTE

pentru blat:

  • 1 ou
  • 1 lingura smantana
  • 1 canita lapte
  • un strop de sare
  • faina cat cuprinde
  • drojdie cat o nuca

umplutura:

  • 6-7 felii pastrama
  • 4-5 felii kaizer
  • 1 cabanos
  • 1 mana ciuperci intregi,conservate
  • cascaval
  • 2 oua
  • sos de pizza
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizzaaaa...:

blatul:

batem oul spuma.

peste punem smantana si drojdia inmuiata in cateva linguri de lapte caldut.

adaugam si restul de lapte,sarea si faina ,treptat.

framantam bine apoi lasam aluatul la dospit cam 20 de minute.

sunca si kaizetul le taiem fasii lungi apoi cubulete.

cabanosul il taiem bucatele mici.

ciupercile le spalam,le lasam sa se scurga putin apoi le taiem felioare.

cascavalul il dam pe razatoarea cu ochiuri mici.

luam aluatul,dupa ce a stat la dospit,intindem o foaie foarte subtire.

o asezam intr-o tava de pizza(sau de care aveti),tapetata cu hartie de copt.

ungem foaia cu putin sos de pizza.

apoi punem si o mana de cascaval ras.

asezam kizerul,pastrama,cabanosul si feliile de ciuperci.

ouale le batem ,apoi le turnam uniform peste umplutura.

presaram si cascaval ras.

dam tava in cuptorul incins.

o lasam pana este gata apoi o scoatem,o lasam 5 minute sa se racoreasca,apoi mancati cat de mult doriti.

 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizzaaaa..." nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Rocsi 1

24.10.2010, 20:41

pup nadina draga
multumesc anca
nu conteaza medi k ai ajuns tarziu..pot sa mai fac pentru tine

elena1988 1

11.02.2011, 15:41

RuxyRux 1

11.02.2011, 15:46

Ce bine arata Rocsi!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu mozzarella