Pizze cu fructe

de ianculubita in Dulciuri, 12 Mar 2014 | 2197 vizualizari

 

Nu e o pizza pe care o cunoastem cu totii, doar forma si asemanarea.
Am facut in aceste zile putina ordine in resturile pe care le strang prin congelator si am dat de cateva foi de placinta dar si de aluat de foitaj (urmeaza reteta si cu el);
Va recomand aceste pizze,nemaipomenit de gustoase,cel mai usor de pregatit dar trebuie sa le consumati imediat, altfel nu mai sunt crocante.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi de placinta
  • 100 g unt topit
  • diferite fructe nezemoase
  • 2 linguri migdale macinate
  • 2 linguri zahar brun
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizze cu fructe:

Punem 10-12 foi de placinta suprapuse, unse fiecare cu unt topit inclusiv ultima foaie, decupam discuri cu ajutorul unei farfurii sau ce aveti(eu am folosit inelul de inox).

Deasupra presaram migdale pe fiecare decupaj, le punem cu grija in tava cu hartie de copt, apoi dispunem pe fiecare in forma de raza felii de fructe taiate subtiri.

Presaram peste ele zahar brun si lasam la cuptor 20 minute.

Se servesc imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizze cu fructe" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Compot de mere "zdrentuite" cu scortisoara