Plachie de crap

de LadyCrs in Crap / Caras, 15 Iul 2012 | 4205 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati de crap
  • o ceapa
  • un ardei capia si jumatate
  • bulion ( 2 lingurite)
  • otet ( 2 lingurite)
  • ulei( 2 linguri)
  • 3 morcovi
  • jumatate de dovlecel
  • 4 catei de usturoi
  • sare, piper
  • apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Plachie de crap:

Spalam si curatam pestele. Taiem legumele si le calim in putin ulei, dupa care adaugam cam 1 l jumate, 2 de apa; lasam la fiert, dupa care adaugam usturoiul pisat, otetul , cele doua linguri de bulion si potrivim de sare si piper.. Asezam pestele in tava si il ungem cu ulei de masline si il condimentam. Punem compizitia obtinuta peste peste si lasam la cuptor pentru 30-35 minute la foc mediu.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Plachie de crap" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

mamaieelena 1

16.07.2012, 10:13

Sim0na 1

16.07.2012, 12:04

Ce pofta mi-ai facut..

Rahela Velicu 1

22.06.2021, 23:04

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Plachie de crap