Placinta cu branza

de mamaieelena in Dulciuri, 1 Ian 2012 | 4286 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg.branza dulce
  • 400gr.branza sarata
  • 6 oua
  • 3 plicuri cu zahar vanilat
  • 250 gr.zahar
  • razatura de la o lamaie
  • 2 linguri cu gris
  • 250 ml ulei
  • 1 pahet de foi de placinta(aprox.12 buc)
  • zahar pudra pentru deasupra, cine doreste
  • 50gr.stafide
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu branza:

Branza sarata am dat-o prin razatoare am amestecat cu branza dulce si stafidele, am adaugat mirodeniile,zaharul,ouale si grisul.

Am pus cuptorul la incalzit la 180 de grade.Am pus hartie de copt in tava si am pus cu pensula ulei.

Deasemeni am inceput a aseza foile de placinta si intre ele am pus ulei.

Am pus 4 foi jos dupa care am pus jumatate din cantitatea de branza apoi iar 2 foi si intre ele am pus ulei si apoi restul de branza si deasupra inca 4 foi de placinta si intre ele ulei .

Am portionat inainte placinta si am pus si restul de ulei pe deasupra; am pus la cuptor pana s-a rumenit aproximativ 40-45 de minute depinde de cuptor.

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

mamaieelena 1

07.01.2012, 20:32

nici astea nu sunt grozave dar nu am de ales cand vrei sa faci rapid faci cu ce ai la indemana

mena29 1

09.01.2012, 18:15

mmm,imi place!

mamaieelena 1

09.01.2012, 21:06

multumesc mena

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu mere